ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ИЗЛАГАНЕТО НА СЛЪНЦЕ

Слънцето може да бъде най-добрият ни приятел, но и най-лошият ни враг, тъй като не всички са еднакво защитени от лъчите му. Последните дерматологични проучвания показват, че неговото въздействие върху нашата кожа може да бъде причина за стареенето на кожата, пигментацията и увреждането на ДНК. Дермокозметичната марка La Roche-Posay повишава осведомеността за оптималната защита от слънцето.

#SAVEYOURSKIN – МАРКАТА LA ROCHE-POSAY ПОВДИГА ВЪПРОСА ЗА ЕДИН ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО ЗДРАВЕ – НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕТО

София, 11 юни 2021 г.Като марка N1, препоръчвана от дерматолозите по целия свят, на 10 юни La Roche-Posay беше домакин на световното събитие DERMLIVE, посветено на слънцезащитата. Като истински активист за здравето на кожата и пионер в защитата от слънцето, вече 27 години със своята култова гама Anthelios, която защитава кожата ви като никой друг, брандът си е поставил 3 цели: повишаване на осведомеността относно всички ефекти на слънцето върху кожата, споделяне на най-новите дерматологични знания и споделяне на решения, които да помогнат на хората да се предпазват по-добре и да предотвратяват рака на кожата.

Пълният текст ТУК