Солариуми от SPORTARREDO GROUP

С иновативния италиански дизайн, високото качество и производителността, които отразяват духа на компанията и са доказани в индустрията на солариумите, Sportarredo Group предлага на професионалистите конкурентни продукти и услуги, с които да надхвърлят очакванията и нуждите на клиентите си и да удовлетворят сетивата им. 

Инвестицията на Sportarredo в производствените процеси, продукти и човешки ресурс предвещават още по-големите успехи на компанията в бъдещо.

Мениджмънта на компанията поставя реалистични и амбициозни цели в стратегията на  Sportarredo. Като един от най-важните лидери на Европейския пазар, екипът на Sportarredo е готов да извърви пътя към успеха в България стъпка по стъпка, всеки ден.  

Ключът към непрекъснатия прогрес на компанията е в постоянното учене, адаптиране и подобряване на продуктите, за да предлага винаги най-добрите продукти на клиентите си.  Със своята страст и професионализъм, Sportarredo Group активно комуникира с всички професионалисти, за да може да предоставя най-добрите продукти и услуги, които да надминат очакванията на клиентите им.

Sportarredo цели да постига най-високите стандарти на качество и обслужване на клиентите си.

“Успехът е процес на учене. Всяко постижение открива ново предизвикателство за успех.“

Stefano Iridio – Area Sales Manager – Sportarredo Group