Трейдингбулг ООД е вече Crimson Professional Cosmetics!

Crimson Professional Cosmetics

Трейдингбулг ООД е ексклузивен представител за България на професионалната испанска козметика Skeyndor от 2010 година. Марката е в челните редици на професионалната грижа за кожата в продължение на над 50 години, благодарение на опита на своя екип от експерти и постоянни изследвания на нови съставки и технологичен напредък.

Стремежът на Трейдингбулг ООД е да повишава компетенциите си и да отговаря на най-специфичните изисквания на всичките си клиенти и партньори. Затова  и работата на екипа е насочена към предлагането на нови, качествени продукти на българския пазар.

Желанието на компанията да затвърди по-силно присъствието си като лидер в козметичната индустрия води до съвсем естествената крачка към промяна, а именно ребрандирането на Трейдингбулг в Crimson Professional Cosmetics. С това компанията прави категорична заявка за нови по-високи стандарти на обслужване и експертност.

Основната цел на Crimson Professional Cosmetics е да добави още повече стойност при грижата за кожата, като предлага хидратиращи процедури и продукти, антиейдж грижа, грижа за тялото и спа продукти, продукти за защита от слънце и грижа за кожата след излагане на слънце, грим с грижа за кожата. Освен Skeyndor, към своето портфолио компанията добавя и нова марка козмецевтични продукти – VM Corporation.

Официалният сайт на Crimson Professional Cosmetics става www.crimson.bg, където клиентите и партньорите на компанията ще намерят висок клас продукти на марките Skeyndor и VM Corporation и ще получават съвети и решения за грижата за кожата.