Crozia – българска бутикова козметика с шафран привлякла вниманието на VOGUE и Tatler

За създаването на бутикова козметика е нужна любов, творческо мислене и свободен дух. Всичко това е събрано в марката Crozia, която намира баланса и създава иновативни козметични линии, които очароват с визия и високо качество! Съчетавайки традициите с най-съвременните научни постижения, тази луксозна козметика превръща грижата за кожата в истинска наслада, носеща усещане за изящество и комфорт!

В сърцевината на всеки продукт е вложен мощния елексир на шафрановия минзухар, познат още от древността с чудотворното си действие да регенирира, възстановява, хидратира и подмладява кожата, придавайки й кадифена мекота. Интензивността на нежното цвете притежава подчертан депигментиращ ефект и осигурява ефективна защита срещу вредните UV лъчи. Днес шафранът е един от най-новите трендове в бюти индустрията. С иновативния си характер и ангажимент към високо качество, Crozia поставя нови стандарти в грижата за кожата с продуктите си, сертифицирани с оценка “Excellent” и удостоени с оригиналния печат на DERMATEST – Germany — гаранция за най-високо качество и сигурност.

 Crozia печели признание от световно известните лайф списания – VOGUE и Tatler и попада неколкократно на страниците им, отличени за иновацията, страстта към детайла и ефекта от продуктите. Не пропускайте шанса да изпробвате продуктите и да се възползвате от промоционалните цени само на 6-7-8 октомври, Arena of Beauty 2023.

Ще откриете Crozia на щанд (5-22)

 Контакти

phone: +359896640983

website: www.croziabg.com