Капитал-Ийст ЕООД

Емокозметикс е компания с над 10 годишен опит в областта на вноса и износа с висококачествена професионална козметика. Тя е представител на една от най-успешните марки в България – Secretly Professional, специализирана в продуктите за маникюр, педикюр, ноктопластика и миглопластика. За кратко време марката се превърна в един от най-любимите брандове, а успехът се дължи на качествените и разнообразни продукти, които непрекъснато следват и диктуват тенденциите в маникюра. Друга марка, която представлява Емокозметикс е Alexandra`s Proline – бранд, познат на Българския пазар неотдавна, но за кратко време успя да спечели доверието на много родни професионалисти в сферата на маникюра.

Продуктите на марката са тясни селектирани, така че да удовлетворяват нуждите и желанията на маникюристите. Безспорно марката, с която клиентите ни свързват Емокозметикс е Clarissa Professional, която съчетава в себе си едновременно традиция и иновация. Clarissa e една от най-успешните световни брандове и e най-награждаваната италианска марка в света на маникюра. Clarissa се нарежда сред лидерите и в продуктите за перманентен грим, консумативи за маникюр, педикюр и ноктопластика. Емокозметикс е вносител на Италианската марка за коса Tocco Magico, която е с над 80 годишна история.

Продуктите на марката са предназначени за фризьорски салони. Tocco Magico разполага със собствена лаборатория, в която непрекъснато следи качеството на продуктите, които са на растителна основа, без парабени и сулфати, щадящи косата, но в същото време с гарантирано действие и ефект. Всички продукти предлагани от Емокозметикс могат да бъдат разгледани на: www.emocosmetics.com (с преференциални условия за професионалисти).

Телефон: 0898 605 140

Показване на 2 резултата