Марив Консулт ЕООД

SLIM CITY – Естетична Апаратура, FOTORA – Лазерни Технологии, Trivon – иновативна комбинирана естетична система за корекция на лице и тяло за салони за красота.

Фирма Марив Консулт ЕООД е представител на брандовете за естетична апаратура SLIMCITY, FOTORA – апарати за лазерна епилация, и на корейския производител на козметични апарати за лице и тяло K1med.

SlimCity е марка, която олицетворява модерните технологии в козметичната и естетичната апаратура: Сред топ продуктите ни са HIFU, Термалифт, Фракционен RF, апаратура за корекция на тялото и др.. SlimCity разполага със собствен високо технологичен сервиз. За апаратурата се грижат високо квалифицирани специалисти, които използват професионална диагностична апаратура. Основната цел на Slim City е удовлетворението на всеки клиент, затова е осигурена следпродажбена поддръжка. Обученията за работа с апаратурата се провеждат от квалифицирани специалисти, които предоставят най-актулната информация, основана на всички последни технологични, биологични и физични проучвания.

Телефон: 087 755 5111

Показване на единичен резултат