Олимп България ЕООД

В Luxstickers ще откриете хиляди възможности за ефектен маникюр с професионални стикери за нокти, гел лакове и инструменти за маникюр, произведени в Русия. Изключително много държим на безукорното качество и актуално портфолио. Ежемесечно актуализираме колекциите с най-новите и модерни дизайни, вдъхновяващи маникюристите в салони по целия свят.

Ние сме официален вносител и представител за България на руските марки гел лакове Spektr и Lianail. Тайната на безупречния руски маникюр е в свободата на техниката и резултатите, които премиум продуктите позволяват да се постигнат. Открийте богата палитра цветове с плътно покритие и неповторим блясък. Впечатляващи сезонни колекции, съобразени с модните тенденции. Пълна гама от продукти за изграждане, база и финиш.

Spektr е висок клас гел лак, който ще надмине очакванията ви. Марката е създадена специално за европейския пазар, а в руските пазари е поулярната Oniq. Гел лакове Lianail са приятна изненада за маникюристите като съотношение качество-цена и уникални цветови колекции в кратки серии. Разширете границите на красотата във вашия салон с премиум гел лак Spektr и актуалния гел лак Lianail.

Luxstickers предлага професионални инструменти за маникюр и педикюр на марките Staleks и KMIZ.

Staleks е добре познат бранд сред маникюристите. Прецизно създадени пили, ножички, клещи, избутвачи и други, с които можете да работите в продължение на години. В производствения процес, Staleks съчетава най-доброто от технологиите и доставчици от Япония, Германия, Италия и САЩ. С екип от над 1100 души, произвежда майсторски инструменти за майсторите в маникюра. При нас ще откриете диамантени и твърдосплавни фрези KMIZ за апаратен маникюр. KMIZ е с история от 1931 г., иновативен лидер в сферата на микрохирургичните инструменти. Професионалните фрези за маникюр са част от портфолиото на известната компания за медицински инструменти.

 

Телефон: 089 777 7125

Показване на 3 резултата