Venus Velocity ™

„Венус Концепт Централна и Източна Европа“ ООД е ексклузивен представител за България на продуктите на Venus Concept.

По време на Arena of Beauty Professional 2017, Венус Концепт ще присъства със своите бестселъри – апаратите Venus Legacy ™, Venus Freeze Plus™, Venus Viva ™, и за първи път ще представи диодния лазер за трайно обезкосмяване от най-ново поколение – Venus Velocity ™.

Venus Velocity™- Най-печелившото решение за трайно обезкосмяване: Най-новият диоден лазер за обезкосмяване със златен стандарт за ефикасност и безопасност и гарантирано бързо възвръщане на вложената инвестиция. По-гъвкав и лесен за употреба в сравнение с другите подобни апарати, Venus Velocity предлага по-бърза и удобна процедура, безопасна за всички видове кожа.

Venus Legacy е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Venus Freeze Plus e най-новата и ефективна технология за подмладяване на кожата и борба с целулита с незабавен ефект. Благодарение на синергичното въздействие на двете най-модерни технологии в областта на естетичната медицина – мултиполярната радиочестота (RF) и ефектът от пулсиращите електромагнитни полета (PEMF), Venus Freeze Plus™  постига невероятен ефект върху кожата, дори и в най-трудните за обработка зони. Иновацията при Venus Freeze Plus е наличието на автоматичен температурен контрол, който дава уникалната възможност за лесна настройка на идеалната температура, подходяща за всеки индивидуален пациент и зона на третиране.

Venus Viva e първият нано – фракционен радиочестотен апарат с наличие на скенер, даващ най-краткият възстановителен период в индустрията. Апаратът подобрява лицето и тялото като премахва: белези; бръчки; акне; стрии; пигментни петна; торбички под очите; розацея.

Повече информация за производителя:

Venus Concept е водещ производител на неинвазивнa апаратура в областта на медицинската естетика, уповаващ се на новаторските технологии с цел – разработване на най-напредналите нехирургични решения за оформяне на тялото, стягане и подмладяване на кожата, намаляване на целулит и белези, пилинг, редукция на акне, епилация, и др. Седалището на Venus Concept се намира в Торонто, Канада, но компанията има свои представителства в целия свят – днес процедурите, извършвани с апаратите от портфолиото на Venus Concept, се предлагат в над 4000 клиники и студия в над 60 държави.

Чрез осигуряване на абсолютно безопасна и безболезнена за пациентите терапия и чрез патентованите си технологии, Venus Concept непрекъснато усъвършенства и задава все по-високите стандарти в индустрията чрез увеличаване удовлетвореността на пациентите и последователните и ефективни клинични резултати след процедурите. Със своите бестселъри Venus Legacy ™, Venus Viva ™, Venus Freeze Plus™ и Venus Velocity ™, Venus Concept продължава да подобрява качеството на живот на стотици хиляди пациенти по целия свят.