Ключови моменти от уебинар:
„Как да бъде успешно участието ни в международни панаири и изложби“

10.01.2024г., 17:00 - 18:00ч.

Лектори

Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център от 2012 г. Присъединява се към екипа на компанията през 2009 г. До 2008 г. последователно е участвал в проекти на Koelnmesse, Danzas Messen, Yorkshire Exhibition Services и Messe Frankfurt. Бил е част от екипа на ITE Group, Лондон, по реализацията на World Petroleum Congress в Южна Африка и Испания, също и на Moscow International Motor Show. През 2021г. е избран за президент на Централноевропейския панаирен алианс (CEFA). Притежава магистърска степен по бизнес администрация от Кьолнския университет.

Лидия Кръстева, управител на „Биофарма Лабораторис“ ЕООД. Фирмата има 20 годишна история, като участник на „Арена на Красотата“, 9 години е изложител на Cosmoprof (Болоня), като два пъти е била включвана в доклада на световните тенденции на същото изложение. Участвала е на Beauty Istanbul, BeautyEurasia, VIVANESS (Нюрнберг). Посещавала е COSME TOKYO (Япония), In-cosmetics (Париж), Beauty Indonesia.

Надежда Ванева, управляващ партньор в маркетингова агенция 3CON. Вече 20 г. агенцията работи в изграждането на маркетингови стратегии, организиране на събития. В последните 7 години успешно развива екип по дигитален маркетинг. Агенцията е партньор за България на независимата комуникационна група Smart Point, с офиси в Румъния, Сърбия, Хърватска и Словения. Екипът е работил по маркетинговата комуникация на различни специализирани изложения и събития, сред които „Арена на красотата“.