За пръв път на българския пазар!

Ние сме корейската компанията KORU Pharm и ще представим на Arena of Beauty Professional най-новите си продукти: AVALON, VELANCIA​ и Lipo Lax

  1. AVALON ULTRA 24

Кръстосан Филър с Хиалуронова Киселина и Лидокаин

AVALON Ultra е предназначен за употреба за увеличаване на лицевата тъкан. Предназначен е за инжектиране в средния до дълбок дермис за корекция на умерени до дълбоки бръчки и гънки на лицето (като назолабиалните гънки). Присъствието на Лидокаина цели намаляване на болката при провеждане на процедурите.

AVALON FINE 18

Кръстосан Филър с Хиалуронова Киселина

Avalon Fine е предназначен да се използва за увеличаване на лицевата тъкан. Предназначен е за инжектиране в горния слой до средния слой на дермиса за корекция на фини бръчки и линии на лецето (като бръчки около устните и около очите).

AVALON VITAL 20

Avalon Vital е предназначен да се използва за увеличаване на лицевата тъкан. Използва се при корекция на средни до дълбоки бръчки на лицето чрез инжектиране в средния слой на дермиса.  

    2. VELANCIA MULTI THREAD

Velancia многослойни конци за по-силен лифтинг ефект при различни клетъчни терапии.

Подобрете дълбоките и фини бръчки

Многослойните конци показват невероятен ефект при запълването на вдлъбнати бузи, брадичка и очи, както и отстраняването на дълбоките и фини бръчици. Velancia Multi Thread дава повече обем и пълнота на кожата с течение на времето със своята специална процедура. Velancia Multi Thread позволява комбинирана терапия благодарение на конструираната си структура и спомага за запазването на жизнеспособността на имплантираните прогениторни клетки.

Velancia COG (PDO THREAD)

Конци за лифтинг напревени от PDO (полидиоксинон).

Най-безопасната медицински конци направени с биосъвместими материали в Корея.

      3. Lipo Lax

Иновативна терапия за топене на мазнините, базирана на liposys.

Постигането на слаба фигура без целулит и излишно тегло е предизвикателство за повечето хора. Заседналия начин на живот, неподходящите диети и нарушенията във функцията на метаболизма водят до образуването на мастни натрупвания и известното „оранжево хапче”, затруднявайки хората да постигнат тяхната идеална физика.

Каним ви на презентация в събота, 30 септември от 11:00 ч. в семинарната зала 5. Нашата експозиция е на щанд № 54.