Нови предизвикателства за професионалисти

Voesh New York     

Представяме ви американската марка за спа маникюр и педикюр VOESH New York. Невероятната колекция грижа за кожата представлява индивидуално опаковани продукти за цялостна спа процедура „Pedi in a Box“ и „Mani in a box“, както и колагенова терапия под формата на ръкавици и чорапи.

Иновативните колагенови ръкавици забавят стареенето на ръцете. Всяка маска е предварително заредена с масло от ший и 16g колагенова емулсия,  за да проникне и хидратира кожата, докато работите по маникюра без да губите излишно време. Изработени от микропластов двуслоен материал ръкавиците защитават до 98,9% от UV лъчите на лампите.

Kiara Sky® Dip Powder   

Срещаме ви с една от най-популярните Дип системи в света Kiara Sky® Dip Powder.  В тази система се използват акрилни пудри, които лесно и бързо се нанасят с помощта на 6 различни субстанции. Формулата на пудрите  е без разяждащи химикали и с добавени витамини и калций за укрепване на естествената нокътна плочка. Kiara Sky® Dip Powder съдържа сложни връзки, които не позволяват лющене, обезцветяване или повдигане. Убедете се сами, че Дип системата Kiara Sky® е по-здравословна и предпочитана алтернатива на познатите системи за изграждане.

Victoria Vynn   

Фирама Casa Bellissima представя за първи път в България американския бранд Victoria Vynn. Иновативните формули на продуктите предлагат неограничени възможности за декорация, ноктопластика и салонна работа.

Абсолютният бест селър от колекцията на Victoria Vynn е продуктът Mega Base. Това е многофункционална хибридна основа,  която служи за удължаване,  възстановяване и укрепване на повредени и крехки нокти. Нейната гъста консистенция улеснява изграждането на C извивка, като същевременно дава пълен контрол върху приложението, без да се стича. Гъвкава и устойчива при пилене и в същото време разтворима, с Mega Base постигате бързо желаната форма форма на ноктите в естествен вид.