Ние споделяме Вашата страст към ноктите!

Killiant nails e нов бранд в сферата на професионалния маникюр, основан от българската маникюристка и преподавател Антония Цампарова. Започвайки от собствен салон за красота, тя създава AP –  Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила професионалисти за международни състезания! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Антония решава да създаде свой собствен бранд – Killiantnails. Продуктите под марката са произведени в Германия и изцяло под европейски стандарти за качество и безопасност. Марката е с най-високо качество, разумна цена, професионално обучение и експерти в областа. 

Цялата гама на Killiant nails е създадена от професионални маникюристи, спрямо нуждите на един салон. Консистенциите са съобразени с лесната употреба, трайността и бързината на работа, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти се предлагат само за професионалисти.

Марката е насочена предимно в изграждащите продукти за нокти и прилежащите консумативи към тях, спа терапии, поддръжка на кожата на ръцете и краката. 

Липсата на силно канцерогенни и алергизиращи вещества и парабени гарантира безопасността при работа на професионалисти и високото качество на продукта.

Вашите клиенти ще получат най-доброто, а Вие колеги ще подобрите бързината и качеството на услугата.

Екипът на Killiant nails и AP – Academy е изграден от преподаватели – инструктори, които ще ви дадат необходимата информация за всеки продукт, ще демонстрират правилната употреба и техника на работа.

Не пропускайте срещата с нас!!!!!