Уреди за коса Demeliss by Saint Algue – Франция

Арива груп ЕООД  има екслузивното право да Ви представи френския бранд Demeliss – най-иновативните уреди за коса достъпни вече и на българския пазар.

Създадени от едни от най-големите европейски салони за красота Saint AlgueФранция, уредите за коса Demeliss гарантират безупречен и най-вече щадящ стайлинг за всеки тип коса.
Demeliss са изработени от висококачествени материали и използват функция пара, което прави  работата с тях е лесна, а резултатът винаги е перфектна визия, като след посещение в професионален салон.

Заповядайте в зала 6 на щанд 6-7 Demeliss by Sain Algue, за да се запознаете с пълната серия уреди за стилизиране на коса от Франция.

За посетителите на щанда ще бъде направена демонстрация на уредите, а всеки желаещ ще може лично да ги изпробва и да получи подробна информация за всеки уред.

Всички взели участие в демонстрациите ще получат приятни изненади подготвени от екипа на Demeliss.

Серията уреди за стилизиране на коса включва:

Най-новата преса за коса DEMELISS TITANIUM ще изправи дори и най-плътните коси, благодарение на мощната пара и титаниево покритие.

DEMELISS STEAM: единствената преса за коса, която комбинира технология за работа с пара и нагряващи се зъбци за копринено гладка коса

DEMELISS PRO: единствената четка за изправяне на коса одобрена от професионални стилисти

DEMELISS miniPRO: единствената четка подходяща както за изправяне така и за къдрене на косата

DEMELISS LIBERTY WIRELESS! Почувствай свободата да изправиш косата си навсякъде и по всяко време!

DEMELISS SLIMBRUSH: единствения стилизиращ от корените до връхчетата уред, идеален и за къса коса!

DEMELISS XCURLER – за перфектно оформени и дълготрайни къдрици, без изгаряния!