20 години Динамика 2000 – 20 години участия на Арена на Красотата

Тази есен, престижният бюти форум – Arena of Beauty Professional ще отбележи 20-тата годишнина от провеждането на първото изложение „Арена на красотата“. Точно толкова са и години, през които Динамика 2000 участва на специализираното В2В изложение. „Щастливи сме, че имаме такъв партньор, в лицето на Arena of Beauty Professional. Място, където бюти бизнесът сверява своя часовник, вече 20 години.“, споделя г-жа Екатерина Тодорова, управител на Динамика 2000.

Още от самото начало на своята дейност, фирмата залага  на престижа на професионалните марки и продукти, чиито официален дистрибутор е за България, а именно – Maria Galland Paris, Thalion Thalasso Cosmetiques, Dr. Med. Christine Shrammek Kosmetik, както и доказала се във времето висококачествена апаратура.   
20 години Динамика 2000 е верен бизнес партньор на над 100 салона за красота в страната. Марките, с които фирмата работи, са с над 60-годишна история и разпознаваеми от клиенти в цял свят. Често могат да се срещнат в луксозни SPA центрове, 4 и 5-звездни хотели, дори в единствените два хотела в света със 7 звезди!

„Независимо в коя част на света е бюти салонът, който крайният клиент посещава, той трябва да получи едно и също високо качество за  услугата, която ползва. Затова и обученията ни в България се провеждат от международните тренери на фирмите. Всяка терапия следва точен протокол от стъпки, включващи определени продукти и патентовани масажни движения. А за да се поддържа ефекта от процедурите, сертифицираните ни специалисти правят допълнителен анализ на състоянието на кожата на клиентите и препоръчват най-подходящите продукти, които те да използват в своето ежедневие.“, уточнява предимствата на брандовете, г-жа Тодорова.

Тази година, акцентите по време на Arena of Beauty Professional ще бъдат цялостни програми за красота, представени от  Maria Galland Paris и Dr. Med. Christine Shrammek Kosmetik. Те включват не само изключителни продукти с бързи, видими резултати, но и завършена философия, която да следваме, за да  запазим младостта на лицето, тялото и ума максимално дълго време. Програми, съобразени с начина ни на живот и възрастта ни. „Това са актуалните теми, по които крайните клиенти се интересуват, в последните години и търсят решение, а ние и нашите бизнес партньори, в лицето на салоните за красота в страната, трябва да им предоставим. Това е нашата мисия. Да се погрижим за индивидуално решение на техните проблеми. Ето защо и сертифицираните обученията, които Динамика 2000 провежда периодично, в годината, са толкова важни. Те не са базирани само на теория и практика, а и на личния и високо професионален подход на козметика към клиента.“, допълва важността на обученията г-жа Екатерина Тодорова. 
Не пропускайте да се включите в нашата томбола със специални награди и отстъпки за бюти салони. Повече информация ще получите от любезния екип на Динамика 2000 (щанд N51), по време на Arena of  Beauty Professional. 29 септември – 01 октомври, IEC, София.

Очакваме ви!