Beauty One

Цялостни решения за Вашия бизнес и подобряване на клиентското преживяване

Beauty One е устойчива семейна компания, посветена на това да предлага висококачествени разкрасителни, спа и медицински продукти/услуги и достъпни цени, съчетани с професионални дистрибуторски услуги за своите клиенти.

Ние предлагаме цялостни решения за повишаване на нивото на Вашия бизнес и подобряване на клиентското преживяване.

Нашите ключови услуги включват:

Образование и Специализация – Ексклузивни събития

Инструменти за маркетинг и социални медии

Beauty One предлага пълно оборудване за центрове за красота, предоставяйки достъп до марки с международен авторитет. В нашето портфолио ще намерите разнообразна гама от козметични продукти, последно поколение оборудване за естетична медицина, обзавеждане, аксесоари и консумативи за СПА центрове, естетични и козметични центрове.

От септември 2007 г. поставихме началото на дистрибуция на следното професионално оборудване за разкрасителни процедури както за лице, така и за тяло:

Патентована от ENDYMED и одобрена от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ, радиочестотната технология 3DEEP® е високоефективно решение за неаблативни и фракционни процедури;

Най-ексклузивната апаратура за процедури за тяло и лице EXIMIA от Италия, която ни позволи да се доближим с още една стъпка до нашата цел да бъдем съвършеният доставчик за Вашите салони за красота;

Termosalud – най-продаван производител на апаратура за разкрасителни процедури в Испания;

С повече от 12 години опит в дистрибуцията на оборудване за естетична медицина, Top Medika е национално призната заради широката гама качествена апаратура, която предлага на салоните за красота, естетичните центрове, СПА центровете и медицинските кабинети.

Като доставчик с пълна гама на предоставяните продукти, ние също така дистрибутираме обзавеждане за салони и СПА центрове на ексклузивните италиански марки CERIOTTI и VISMARA.

Всяко оборудване, пуснато на пазара, е придружено с всички обучителни и маркетингови материали в помощ на клиентите от цялата страна.

МАРКИ, КОИТО ДИСТРИБУТИРАМЕ В БЪЛГАРИЯ

Bruno Vassari, марката пионер от Испания за най-високо качество професионална козметика за лице и тяло с внимателно селектирани съставки, е на пазара на продукти за красота от 1984 г.

Продуктовите линии са предназначени за ефективно третиране на дермато-козметични проблеми с видими резултати още от първото приложение.

Institute BCN е испанска марка с най-широка гама професионални активни концентрати за мезотерапия, както и за химичен пилинг.

С активните концентрати BCN се третират: белези на остаряването, локално натрупани мазнини, пигментни петна, косопад, целулит, стрии и акне. Прилагани заедно с апаратура за виртуална мезотерапия, писалка за микроиглена мезотерапия и оксигениращи апарати, както и чрез директно инжектиране, продуктите предлагат удивителни и дълготрайни резултати.

Методи на приложение: Микронидлинг или Микромезотерапия • Виртуална мезотерапия • Кислородотерапия

 

Образователни програми на Beautyone

През годините ние успяхме да организираме над 100 събития чрез програмата Beauty One Esthetic Expert с общо над 500 участници, които научиха много от получената информация и я оползотвориха за изграждането на клиентска лоялност и за постигането на забележителни резултати с представените продукти и оборудване.

Нашата програма BEAUTY EXPERT е структурирана на множество нива, 4 модула за третиране на лицето и 2 нива за третиране на тялото, като всяко ниво обхваща 2 дни – един за теория и един за практика.

Тази програма е на разположение безплатно ексклузивно за клиентите на Beauty One.

ПОЛЗИ:

Професионално обучение: теория и практика.

Достъп до най-модерните техники и технологии в естетичната медицина.

Бизнес и професионална мрежа – възможността за среща с професионалисти от същата област и за усвояване на бизнес стратегии.

Срещи и поздрави – възможността за запознаване с международни инструктори от топ марки.

Практически опит с най-новото оборудване в естетичната медицина.

Сертификат за участие, материали и персонализирана реклама.

Статус „Beauty One Естетичен експерт“.

Реклама на всеки участник в онлайн среда.

Нашата образователна програма включва Специални кампании

„Bruno Vassari в Барселона“ – Програмата се провежда от 2011 г., като една забележителна група от ентусиазирани и отдадени клиенти посещава компанията на Бруно Васари и получава възможността да се наслади на специализирано обучение в индустрията за красота с професионалните продукти на марката BrunoVassari, учейки се от неговите специалистите. Тази програма беше осъществена за 11-ти път през 2022 г.