La Mell Cosmetics

ЗА НАС – Висококачествена българска козметика

La Mell Cosmetics е българска марка висококачествена професионална козметика за коса, лице и тяло. Тя е продукт на бутиково козметично предприятие в гр. Шумен, което предлага пълен, затворен цикъл на козметично производство.

La Mell Cosmetics е продуктова линия, предлагаща серии козметика за коса, лице и тяло, разработени в продължение на години с желание, любов и професионализъм.

Научен подход

Най-голямото богатство на La Mell Cosmetics са технолозите професионалисти – признати имена в бранша, създали продуктите на българската марка козметика. Производствената ниша, в която La Mell Cosmetics се развива, са всички видове козметични продукти. Основният и безкомпромисен подход в работата по създаването на сериите е те да отговарят на всички изисквания за стандартизиране на козметични продукти.

Стандарти за качество

La Mell Cosmetics отговаря на българските и международни стандарти за качество.  При създаването на всеки продукт компанията се грижи за безопасността на суровините, тяхното качествено производство и съхранение. Доказателство за това са GMP и ISO сертификатите, които фирмата притежава.

PRIVATE LABEL- Създаване на собствена козметична марка

La Mell Cosmetics притежава експертен опит, както и производствен и технологичен капацитет да произведе и брандира Вашата собствена козметична марка. Стандартизираните суровини, затвореният цикъл на производство и доказаните професионалисти, с които работим ни позволяват да Ви гарантираме, че ще направим за вас качествен и успешен продукт.

Какво можем да произведем за Вас – Цялата гама козметични продукти за лична хигиена, в т.ч. кремове, лосиони за лице, шампоани, лосиони и маски за коса, хигиенни и интимни гелове, дезинфектанти, слънцезащитни продукти и др.

Дейности по създаване на собствена козметична марка

Предлагаме Ви пълен набор от дейности от създаване на продукта до готовността му за пускане на пазара, в т.ч. избор на опаковка, дизайн, състав и консултация за насоката на новия козметичен продукт.

Контакти 

phone: +359888063104

e-mail: office@lamellcosmetics.com

website: www.lamellcosmetics.com