Bluesky Nails Bulgaria със специални изненади за посетителите по време на Арена на красотата 2024

Повече от 10 години, Блускай нейлс България сме ексклузивен представител на марката Bluesky за България и още няколко други държави в региона. Основахме фирмата през 2012 година и от тогава сме лидер в сферата на красотата. Притежаваме над 10 годишен опит в професионалното оборудване за маникюр и ноктопластика. През всички тези години, като утвърдена марка на пазара, сме изградили доверие в нашите клиенти, което за нас е водещо.

Разполагаме с екип от мобилни търговски представители, които достигат до всеки наш клиент в цялата страна, с отношение и внимание към своята работа. Не случайно сме световен лидер в производството на гел продукти, с богат асортимент и разнообразие от над 1100 цвята и всички необходими продукти и електроуреди за маникюр. Богатата ни артикулна гама се увеличава и обновява ежемесечно. Стремим се нашите клиенти да получат високо качество на достъпна цена за възможно кратък период. 

С удоволствие ще присъстваме на годишното изложение ARENA Of BEAUTY от 26-ти до 28-ми Април, щанд 6-13, като сме подготвили много подаръци и нови продукти, които ще заинтригуват нашите специални посетители. 

Очакваме ви! Ще се видим скоро!