myPOS революционизира индустрията за красота

myPOS е европейска финтех компания, улесняваща приемането на картови плащания. Разпознавайки уникалните изисквания на всеки бизнес, независимо дали става въпрос за салон за красота или СПА център, myPOS предлага разнообразна селекция от устройства и онлайн решения.

В силно конкурентната индустрия за красота предлагането на професионално обслужване, конкурентните цени и удобна за клиентите локация са от съществено значение, но не са достатъчни, за да гарантират успех. Ето защо myPOS предоставя на търговците допълнителни инструменти, за да им помогне никога да не пропуснат възможност.

Освен търговска сметка, бизнес карта и ПОС терминали без абонаментни такси, клиентите на компанията получават достъп и до платформа с набор от технологични услуги, пригодени да отговорят на нуждите на предприятия от всякакъв размер.

Сред водещите решения на компанията е едно от най-новите им устройства – myPOS Go 2. Съчетавайки в себе си компактен дизайн, SIM карта за постоянна интернет връзка и издръжлива батерия, myPOS Go 2 е перфектното решение за бизнеси в движение. Независимо дали работят в собствените си ателиета или посещават клиенти на място, търговците могат да разчитат на безпроблемна обработка на трансакции, където и да се намират.

myPOS Pro, от друга страна, е най-бързият и мощен ПОС терминал на компанията, включващ в себе си принтер за платежни бележки. Използвайки предимствата на Android 10, устройството предлага също и достъп до myPOS AppMarket – онлайн магазин с бизнес приложения, създадени от myPOS или от партньори разработчици. 


В допълнение към набора им от ПОС терминали, myPOS предлага на търговците опцията да издават персонализирани гифт карти или да получават бакшиши от доволни клиенти. Също така те предлагат и онлайн решения, които позволяват на фирмите да установят своето онлайн присъствие, да разширят клиентската си база и да приемат резервации по всяко време.

myPOS разбира финансовите ограничения, пред които са изправени малките и средни предприятия. Ето защо техните услуги са предназначени да бъдат достъпни за фирми от всякакъв размер, предлагайки конкурентни цени и липса на месечни такси. Тези характеристики отличават компанията, печелейки ѝ лоялността на хиляди доволни клиенти.

Повече информация за устройствата на myPOS, както и лична консултация със специалист, търговците могат да получат в двата шоурума на компанията в София и Варна.