Солинген – Цветко Георгиев и син ЕООД – винаги предлагаме най-доброто, за хората и за животните

Любовта към домашните любимци личи най-вече в положените за тях грижи. Добре поддържаната козина е не просто повод за гордост на стопанина, а гаранция за отлично здраве и комфорт на животните. И само от Вас зависи да направите най-доброто за благополучието на своя четирикрак приятел.

Машинка за подстригване на едри животни Lister Eclipse C500

Продукт с безкомпромисно качество, произведен в Глостършир, Великобритания.

Повече от 100 години компанията Lister произвежда водещо в света оборудване за подстригване на едри животни. Компанията е призната като една от най-надеждните и безкомпромисни по отношение на качеството, постигнато чрез нови разработки и инженерни иновации.

Lister работи и подкрепя някои от най-известните в света ездачи, коняри и стригачи, за да може да разбира нуждите на своите клиенти и успешно да развива и обновява своите продукти спрямо тях. Всеки продукт от гамата Lister е експертно проектиран, което го прави първи избор за потребителите.

Качеството на продуктите Lister гордо е отразено и признато с получаването на Кралска гаранция, последователно подновявана в продължение на повече от 60 години. Необходими са най-малко пет години доставка на стоки или услуги на членове от Кралското семейство, покриващи сериозни изисквания, преди дадена компания да отговори на условията за разглеждане на молбата й за препоръка. И до днес Кралската гаранция продължава да бъде върховен печат на одобрение и престиж, знак за съвършенство и качество на произвежданите стоки.

Пълната гама от продукти – за хора и животни, можете да намерите във верига магазини „Двата щъркела“ и на сайта www.2styrkela.com