Endospheres® Evolution

Кажете „сбогом“ на целулита и портокаловата кожа, с помощта на Endospheres® апаратна процедура, при която с приятен масаж, без никаква болка, целулитът се стопява, мускулният тонус се подобрява, а обиколката в сантиметри на  бедра и задни части – намалява.

Endospheres® е позната на българския пазар от няколко години. Зад създаването на този апарат стоят дългогодишни медицински изследвания, комбинирани с най-новите достижения в дермо-козметичните технологии, станали факт благодарение на професионализма на екипа на проф. Пиерантонио Бачи от Университета в Сиена.

Endospheres® е единственият патентован метод, използващ компресираща микровибрация. Уредът работи чрез релефен цилиндър-ролер, състоящ се от 55 сфери, които се въртят с честота от 0 до 340 херца, с ритмичен  пулсиращ натиск върху тъканите. Вибрацията прониква от повърхността на кожата навътре в дълбочина към мускулите, плавно и под формата на вълни. Първоначално се стимулира микроциркулацията, а на по-късен етап от курса процедури – скулптиране и контуриране на тялото.

Клиничните тестове доказват, че Ендосфера наистина дава решение на проблема целулит. Чрез микровибрация и микрокомпресия, в комбинация с лекия натиск от страна на терапевта, Ендосфера извършва дълбокотъканен масаж, който има 5 основни ползи: дренира, подобрява кръвообращението, обезболява, реструктурира и повишава мускулния тонус. Ефектът от процедурата продължава да се разгръща в продължение на 4 месеца, след завършване на курса, а резултатите доказано се запазват поне 6 месеца. Процедурата се прави върху специално масажно олио, разработено изключително за нуждите на процедурата и машината.

Сега вече имаме удоволствието да ви представим трето, супер хай-тек, ново поколение Ендосфера – Endospheres® Evolution. Това е 100% неинвазивна процедура, разработена в Италия, по специална технология, съобразена с анатомичните и физиологичните  особености на тялото. Апаратът е с чисто нов елегантен дизайн, със сензорен екран, даващ информация в реално време и архивиращ  данните на клиента (възраст, тегло, ръст), като така могат да се проследяват резултатите в хода на курса от процедури. С постоянна безжична връзка, уредът се ъпдейтва с всяка актуална версия на софтуера. Така се осъществява и сервизното обслужване на апарата – от разстояние. Системата позволява на терапевта да проследява стриктното изпълнение на протокола, като по този начин могат да се правят необходими корекции в хода на процедурата, с цел да се достигне до препоръчителния режим при всеки индивидуален случай. При Evolution може да се следва и видео-протокол, с конкретни инструкции за натиск и честота – за отделни зони или за пълен видео курс на цяло тяло.

3 е перфектното число. 3 сензора и 3 ротора:

  • Гелообразни сфери – за безболезнена и приятна терапия;
  • Силиконови сфери – за по-добър натиск;
  • VD-tech сфери – за таргетирано действие по зони.

Апаратът е оборудван и с температурна камера, с която се определя състоянието преди/след на кожата, както и снимка преди/след на третираната зона. Има и разработена апликация за мобилни телефони, с която могат да се проследяват резултатите от всеки клиент, независимо от локацията. Допълнителна иновация е наличието и на електро-активатор, изключително успешен при третиране на мазнините в коремната област.

Endospheres® Evolution има и приставка за лице, със супер маневриращ и ергономичен ролер, подходящ за малки зони.

В момента отслабването и подмладяването с Endospheres® Evolution е сред любимите процедури в Европа, а на българския пазар ексклузивен вносител на апаратите, е Тянска ЕООД, тел 088 9441434, endospheresbulgaria@gmail.com, ул. Нишава 107, София.