Сапфир Лазер България представя дерматрикологията на Kapyderm за пръв път в България 

Сапфир Лазер България е фирма, представител на иновативната испанска апаратура
– Opphalo, с дългогодишен опит на българския пазар. Продуктовия каталог включва диоден лазер Sapphire LS-1200, антицелулитен и ремоделиращ апарат за лице и тяло Bellaction Duo by Bernat Domene, интелигентна пресотерапия Kiespress-24.

 От 2024г. Сапфир Лазер България се превръща в единствен официален представител за Kapyderm Laboratories и патентованото  направление „дерматрикология“ в грижата за скалпа и кожата.  Процедурите, изпълнявани от здравните и естетични професионалисти са базирани на висококвалифицирани обучения, последователна методология за постигане на оптимални резултати при различни медицински състояния, някои от които псориазис, алопеция, питириазис, акне, хиперхидроза.  Фирмата ще предостави на специалистите в грижата за здравето и естетиката методология, натурални продукти, широка гама от терапии и микротерапии за третиране на дерматологични проблеми, апаратура за прецизна диагностика на скалпа и кожата- Kapycam, микронидълинг- Kapydermia Advanced Dermopunction, Kapydermia professional plus-едно устройство с 4 функции, сред които терапевтичен лазер и радиочестота.

Ние вярваме, че един от ключовите аспекти и работата на специалиста е да придава стойност на неговия бизнес, генерирайки финансови и професионални ползи.
Ето защо, работата на екипа ни включва подход за разширяване бизнеса на всички наши партньори на територията на страната чрез внедряване на иновативни и качествени продукти и апаратура, тяхната продажба, отдаване под наем и сервизиране.

Единствен представител за двете испански марки на българския пазар е Сапфир Лазер България. За контакт: тел.: 0898 939 202 или на имейл: office@sapfirlaser.com. Може да ни откриете и на адрес: гр. София, ж.к Бъкстон, ул. Майор Горталов 5.