KART Podology

Интегрирането на KART Podology в салоните за красота предоставя възможност за висококачествена грижа за проблемни стъпала, ръце и нокътна плочка както в салонни условия, така и у дома. Серията предлага иновативни професионални продукти, базирани на естествени съставки, включително плодови киселини, ензими, етерични масла, лечебни билкови екстракти и витамини, за гарантиране на изключителни резултати.

Серията е сертифицирана от Асоциацията на диабетиците в Израел и предоставя революционни методи за решаване на различни проблеми като рагади, омнихомикоза, хиперхидроза, неприятна миризма, суха кожа, враснали нокти, хиперкератоза, защита от бактерии и инфекции, диабетно стъпало, псориазис, екзема и дерматит. Подходящи за всички съществуващи техники за педикюр, продуктите завършват пълния опит в домашната грижа.

Официален вносител, дистрибуция и обучения за България, моля, свържете се с „Антоанет“ ООД на мобилния телефон: 0882520500. За допълнителна информация последвайте KART Podology Bulgaria във Facebook или посетете  www.kartpedicure.bg.