Touch е повече от марка

В tOuch разполагаме с широка гама от апаратура и консумативи за различни процедури за подобряване на кожата и тялото. Нашите продукти са от висок клас и са одобрени от Европейския съюз. Ние ви консултираме за най-подходящото оборудване за вашите нужди и ви осигуряваме гаранция и сервиз.

Естетичните процедури прилагани от нашите специалисти е още една дейност, която tOuch ви дава възможност да изпитате. Ние имаме екип от професионални естетици, които имат дългогодишен опит и престиж в своята област. Те са обучавали и работили в различни страни по света. Нашите специалисти ви предлагат индивидуален подход и персонализирани процедури за подобряване на здравето и вида на кожата. Някои от процедурите, които можете да изберете са: лазерни и радиочестотни терапии, микронидлинг, химичен пилинг, мезотерапия, плазма пен терапии и други.

Една от ключовите характеристики на tOuch е иновацията. Брандът постоянно развива и внедрява нови технологии и методи в своите обучения и услуги. Те следят последните научни изследвания и открития в индустрията, за да осигурят своите студенти и клиенти с най-актуалните и ефективни методики. Стремежът към постоянно подобрение прави tOuch водещ бранд в индустрията и гарантира, че те са винаги в крак с последните тенденции.

Touch е повече от марка – тя е страст, преданост и стремеж към съвършенство. Тя отваря вратата към свят, където естетиката и козметиката превръщат се в изкуство. С най-качествената апаратура, иновативни обучения и услуги, tOuch създава нови стандарти в естетичната и козметичната дейност.

Контакти 

359885907253
Joana Zaharieva