Volume Lashes Bulgaria

Volume Lashes Bulgaria е академия за обучения по миглопластика, ламиниране на мигли и вежди, архитектура на вежди с къна и ексклузивен дистрибутор на следните световни марки: Elleebana, BrowXenna, Mamma Mia Lashes, Black Lashes, B-Kate cosmetics.

Михаела Боянова-Майер – лицето на Volume Lashes Bulgaria е пионер в областта на миглопластиката (тя първа въведе обемната техника в България през далечната 2013), ламинирането на мигли и дизайн на вежди с къна и боя.  

Volume Lashes Bulgaria е фирма изцяло фокусирана върху качеството на продуктите и обученията, които предлага.

При нас можете да намерите изключително подробни и качествени обучения на разбираем и достъпен език, както и доживотна подкрепа на всички наши ученици. Ние сме винаги на линия за вас!

 

Продуктите, които предлагаме са първенци в световен мащаб и са буквално най-доброто, което можете да използвате върху вашите клиенти! 

Ние предлагаме най-бързата система за ламиниране на мигли Elleebana ( 30 мин от начало до край) за вежди Elleeplex (20 мин от начало до край) както и най-качествената къна за вежди BrowXenna, която съществува на световния пазар от 15 г., а на българския от цели 5 години.

Ние предлагаме най-голямо разнообразие от цветове къна (15 различнинюанса на следните цветове руси, кафяви, топли, студени) продукта е 99% натурален и изключително подхранващ за веждите на вашите клиенти. 

Само за посетителите на „Арена на Красотата“ сме подготвили няколко специални изненади! 

Първата от тях е, че на щанда ни организираме томбола с награда на стойност 350 лв. – пълен стартов пакет за ламиниране на вежди. Достатъчно е пуснете в кутията ни за томболата талонче с вашето име, телефон за връзка и името на салона ви.

Втората ни изненада е, че ще подарим 20% отстъпка на един избран от ВАС продукт! А условието срещу което ще получите тази страхотна отстъпка е да ни последвате в инстаграм @volume_lashes_bulgaria, можете и да ни последвате предварително, а на щанда само да ни покажете, че сте част от нашите последователи!

Третата изненада за вас ще се състои в 3 поредни дни (петък, събота и неделя) от 15 часа напълно безплатен мастър клас по ламиниране на мигли с Elleebana воден от Михаела Боянова-Майер! Ще имате възможност да задавате въпроси и да чуете отговорите им от експерт!

Заповядайте на нашия щанд № 5-20, за да се заредите с ценни знания и добро настроение!

При нас ще можете и да се възползвате от най-популярните ни процедури срещу символична сума, за да може поне от време на време обущаря да не ходи бос 😄

Имаме и още подготвени изненади за нашите гости, но не искаме да разкриваме абсолютно всичко още сега, за да можем да ви изненадаме още по-приятно, когато посетите щанда ни! 

Екипът, който ще ви разкрасява и помага в избора на най-правилните за вас продукти и обучения ще се състои от обичайните заподозрени, а именно: Михаела Боянова-Майер, Иванка Барова, Ади Методиева и Яна Георгиева – едни от най-добрите ученички на Михаела Боянова-Майер и изключително талантливи артисти ! 

Елате ни на гости на щанд 5-20 в периода на най-страхотното професионално изложение в България – „Арена на Красотата“!