ПРОИЗВЕДЕНО В НОВОСИБИРСК

От 27-ми до 29-ти Септември 2019, в София ще се проведе международното изложение Арена на Красотата, специализирано в професионална парфюмерия, козметика, услуги и оборудване. Специалистите в сферата на красотата и здравето имат страхотната възможност да открият нови професионални марки и да се запознаят с нови продукти, терапии, услуги и обучения.

Посетителите на изложението ще могат да се запознаят със сибирска медицинска био козметика и иновативни технологии на щанда на Новосибирския регион. Министерството на Икономиката на Новосибирския регион ще представи възможностите на региона и  иновативните разработки на продукти и услуги в сферата на красотата на местните компании, които са готови да развият бизнеса си и да привлекат нови клиенти и дистрибутори.  

Компанията Вектор-Вита фокусира дейността си върху изучаването, развитието и оптимизацията на веществото биосребро (нано сребро) и продукти базирани на него.

Комплексът Краснозерски гриази използва терапевтичните свойства на калта, клея, солите и минералната вода „Санаторская“ в терапиите на пациентите си. Тези природни дарове се добиват от служителите на здравния комплекс от уникалните езера Островное и Горкое в Новосибирск (мястото с най-големите кални терени след Урал).

Иновативната компания Абис се специализира в природна козметика на базата на екстракти от сибирски растения и билки, използвайки иновативни технологии и разработки. 

Айвойс Технолоджи  разработват платформа за автоматизиране на комуникацията с клиенти, базирана на технологии за разпознаване на реч, изкуствен интелект и система за разпознаване и генериране на реч.

Вектор-БиАлгам се специализира в производството на фармацевтични имунологични лекарства и пробиотици.

По време на изложението, всяка компания ще представи постиженията и развитието си на щанда на Новосибирския регион пред повече от 5 000 посетители от различни страни. Ще има официално представяне на региона на щанда и всеки посетител ще може да научи повече детайли относно възможностите и даденостите на Новосибирския регион, фирмите да обменят опит и да открият възможности за партньорства в бъдеще.

Очакваме ви на щанда на Новосибирския регион (щанд номер 5-19) на изложението Арена на Красотата в София, от 27-ми до 29-ти септември 2019!